Les amis de la vie

Utilizarea și depresia rețelelor de socializare legate în studiu mare

Fapte rapide despre anxietate

 • Tulburările de anxietate afectează 1 la 8 copii
 • Aproximativ 80% dintre copiii din SUA au o tulburare de anxietate, iar în jur de 60% cu depresie nu primesc tratament
 • Tulburările de anxietate merg adesea mână în mână cu depresie, tulburări alimentare și tulburare de hiperactivitate cu deficit de atenție (ADHD).

Aflați mai multe despre anxietate

Cercetătorii a constatat că această asociație a fost deosebit de puternică pentru adolescenții care au folosit social media noaptea.

Explicând de ce ar putea fi acest lucru, dr. Woods a declarat MNT că „există presiune pentru a fi disponibil 24/7 și nu răspunde la posturi sau texte imediat poate crește anxietatea. De asemenea, [există] anxietate în jurul „lipsei”. ”

Comentând concluziile generale, Dr. Woods spune:

„ În timp ce media socială generală folosește impactul asupra calității somnului, Cei care se conectează noaptea par a fi deosebit de afectați. Acest lucru poate fi valabil în cea mai mare parte pentru indivizii care sunt foarte investiți emoțional. Acest lucru înseamnă că trebuie să ne gândim la modul în care copiii noștri folosesc social media, în raport cu timpul pentru oprirea. ”

pentru a înțelege mai bine motivele legăturii dintre utilizarea social media și bunăstarea, echipa spune că cercetările suplimentare sunt în continuare cercetări este necesară.

O caracteristică Spotlight de la MNT investighează în continuare impactul pe care social media îl poate avea asupra sănătății mintale și bunăstării.

Scris de Jonathan Vernon

 • Sănătate mintală
 • Anxietate/stres
 • It/Internet/e-mail

Știri medicale de astăzi au orientări stricte de aprovizionare și se bazează doar din studii revizuite de la egal la egal, instituții de cercetare academică și reviste medicale și asociații. Evităm să folosim referințe terțiare. Legăm surse primare – inclusiv studii, referințe științifice și statistici – în cadrul fiecărui articol și le enumerăm, de asemenea, în secțiunea Resurse din partea de jos a articolelor noastre. Puteți afla mai multe despre cum ne asigurăm că conținutul nostru este exact și actual citind politica noastră editorială .

Utilizarea și depresia rețelelor de socializare legate în studii mari

în rândul adulților americani, 65% au folosit site -uri de rețele sociale în 2015, ceea ce reprezintă o creștere masivă de la doar 7% în 2005. Dar un nou studiu constată că Cu cât adulții tineri folosesc rețelele de socializare, cu atât sunt mai mari șansele lor de a fi deprimați.

Cercetarea provine de la Universitatea din Pittsburgh School of Medicine din Pennsylvania și este publicată în revista Depression and Anxiety.

Studiile anterioare au investigat sănătatea mentală potențial nefaste

Un astfel de studiu din 2015 a văzut cercetătorii care concluzionează că media socială poate provoca anxietate și depresie, ceea ce ar putea duce la o calitate slabă problemă.

și un alt studiu, publicat la începutul acestui an, au sugerat că utilizarea rețelelor de socializare și tulburările de somn sunt legate.

Cu toate acestea, cercetătorii din acest ultim studiu spun că investigațiile anterioare au venit cu rezultate mixte, au fost limitate de mici eșantioane și s -au concentrat pe site -urile individuale de socializare, mai degrabă decât pe numeroasele platforme pe care tinerii adulți de astăzi de astăzi utilizare.

Potrivit echipei, noul studiu, care a fost finanțat de Institutele Naționale de Sănătate (NIH), este primul studiu reprezentativ la nivel național care a investigat legăturile dintre utilizarea social media – pe o gamă largă de platforme – și depresie.

Frecvența și cantitatea de timp pe rețelele de socializare implicate

Cercetătorii au folosit și un instrument stabilit de evaluare a depresiei.

au descoperit că, în medie, participanții au folosit social media timp de 61 de minute pe zi și au vizitat conturi de socializare de 30 de ori pe săptămână.

dintre participanți, mai mult de un sfert aveau indicatori „mari” ai depresiei și au existat asociații semnificative între utilizarea social media și depresie – dacă utilizarea social media a fost clasificată în termeni de timp total petrecut sau frecvență de vizite.

În detaliu, cercetătorii au descoperit că participanții care au verificat social media cel mai frecvent în timpul săptămânii au avut de 2,7 ori probabilitatea de depresie, în comparație cu cei care au verificat cel mai frecvent hondrostrong pareri.

În plus, Participanții care au petrecut cel mai total timp pe rețelele de socializare au avut de 1,7 ori riscul de depresie, în comparație cu cei care au petrecut mai puțin timp pe site -urile de socializare.

Comentând concluziile lor, Dr. Primack spune:

„Deoarece media socială a devenit o componentă atât de integrată a interacțiunii umane, este important ca clinicienii să interacționeze cu tinerii adulți să recunoască Echilibrul care trebuie lovit în încurajarea utilizării potențiale pozitive, redirecționând în funcție de utilizare problematică. ”

el și echipa sa spun că rezultatele lor ar putea ghida intervențiile de sănătate publică pentru a face față depresiei, care este pe cale să devină principala cauză a dizabilității până în 2030 în țările cu venituri mari.

Cauza și efectul nu poate fi stabilit

Este important să rețineți că, deși aceste constatări sunt semnificative, nu pot stabili cauza și efectul. Echipa a controlat alți factori care pot contribui la depresie, dar autorul principal Lui Yi Lin spune:

„S -ar putea ca persoanele care sunt deja deprimate să apeleze la social media pentru a umple un gol.”

ea adaugă că expunerea la social media ar putea provoca depresie, ceea ce ar putea apoi să o utilizeze mai mult pe social media.

Unele platforme de socializare și -au aplicat propriile măsuri preventive. De exemplu, pe Tumblr, atunci când un utilizator caută etichete care indică o problemă de sănătate mintală – cum ar fi „deprimat” sau „suicid” – site -ul le redirecționează către un mesaj care întreabă „totul OK?” și apoi oferă link -uri către resurse.

„Speranța noastră este că cercetarea continuă va permite rafinarea acestor eforturi, astfel încât să ajungă mai bine pe cei care au nevoie”, concluzionează Dr. Primack.

Știri medicale astăzi au investigat anterior modul în care social media ne afectează sănătatea și bunăstarea mintală.

 • Sănătate publică
 • Anxietate/stres
 • IT/Internet/e-mail

Știri medicale astăzi au o aprovizionare strictă Orientări și atrage doar din studii revizuite de la egal la egal, instituții de cercetare academică și reviste medicale și asociații. Evităm să folosim referințe terțiare. Legăm surse primare – inclusiv studii, referințe științifice și statistici – în cadrul fiecărui articol și le enumerăm, de asemenea, în secțiunea Resurse din partea de jos a articolelor noastre. Puteți afla mai multe despre cum ne asigurăm că conținutul nostru este exact și actual citind politica noastră editorială .

utilizatorii de social media este mai probabil să se simtă izolați, studiul găsește

Izolarea socială este o problemă din ce în ce mai mare de sănătate publică. În ultimii ani, cercetările au legat izolarea socială de un risc crescut de mortalitate, iar un nou studiu investighează impactul utilizării social media asupra izolării sociale percepute.

Cercetările anterioare au asociat singurătatea și trăind singure cu o creștere crescută risc de mortalitate. S-a constatat că sentimentul subiectiv, auto-perceput de izolare, crește riscul de moarte prematură cu până la 26 la sută.

Un nou studiu de la Universitatea din Pittsburgh din Pennsylvania – publicat în American Journal of Preventive Medicine – investighează efectul utilizării social media asupra sentimentelor de izolare socială.

Echipa de cercetare a fost condusă de Dr. Brian A. Primack, doctorat, director al Centrului de Cercetare a Universității din Pittsburgh privind mass -media, tehnologie și sănătate și vice -cancelar asistent pentru sănătate și societate în școlile de științe ale sănătății Universității din Pittsburgh.

Dr. Primack explică motivația studiului, spunând că „aceasta este o problemă importantă de studiat, deoarece problemele de sănătate mintală și izolarea socială sunt la niveluri epidemice în rândul adulților tineri.”

Utilizatori de socializare grei de trei ori mai probabil să se simtă izolați social

Oamenii de știință s-au bazat pe datele furnizate de participanți, ca fiind auto-raportați folosind sistemul de informații de măsurare a rezultatelor raportate de pacient Instrument-Un set de măsuri utilizate pentru evaluarea bunăstării fizice, mentale și sociale a adulților și copiilor.

După ce s -au adaptat pentru o gamă largă de factori sociali și demografici, cercetătorii au descoperit că persoanele care au folosit social media mai mult de 2 ore pe zi aveau de două ori mai multe șanse să se simtă izolate social în comparație cu cei care au folosit doar social media pentru mai puțin de o jumătate de oră în fiecare zi.

În plus, participanții la studiu care au vizitat platformele de socializare de 58 de ori pe săptămână sau mai mult au avut o creștere de trei ori a riscului de izolare socială percepută, comparativ cu cei care au raportat mai puțin de nouă vizite pe săptămână.

Deoarece acesta este un studiu observațional, nu poate stabili cauzalitate sau nu poate explica motivele din spatele asociației. Cu toate acestea, autorii se aventurează câteva explicații posibile.

Social media poate crește, mai degrabă decât să atenueze, izolarea socială

O astfel de speculație este aceea că timpul petrecut pe social media înlocuiește pur și simplu timpul care altfel ar fi dedicat mai mult mai autentic, față interacțiuni umane pentru față.

O altă explicație potențială este că expunerea pe rețelele de socializare crește sentimentele de excludere – de exemplu, atunci când utilizatorii văd prietenii care se distrează la un eveniment social la care nu au luat parte.

În cele din urmă, Expunerea la social media poate provoca, de asemenea, sentimente de gelozie, adesea declanșate de modul în care alți utilizatori se înfățișează într -o lumină idealizată.

„Nu știm încă care a venit primul – utilizarea social media sau izolarea socială percepută”, spune autorul principal Dr. Elizabeth Miller, doctorat, profesor de pediatrie la Universitatea din Pittsburgh și Șef al diviziei de medicină pentru adolescenți și tineri pentru adulți la Spitalul de Copii din Pittsburgh. „Este posibil ca tinerii adulți care inițial să se izoleze social să se întoarcă către social media. Sau s -ar putea ca utilizarea lor sporită a rețelelor de socializare să conducă cumva la sentimentul izolat de lumea reală, [sau] o combinație a ambelor. Dar chiar dacă izolarea socială a venit primul, nu părea să fie atenuată prin petrecerea timpului online, chiar și în situații sociale. ”

autorul principal al studiului comentează constatările, recunoscând că sunt necesare mai multe studii pentru a descoperi diferențele subtile și individuale în utilizarea social media:

„Într-un studiu mare bazat pe populație, cum ar fi Ca aceasta, raportăm tendințe generale care se pot aplica sau nu pentru fiecare individ. Nu mă îndoiesc că unele persoane care folosesc anumite platforme în moduri specifice pot găsi confort și conectare socială prin intermediul relațiilor de social media. Cu toate acestea, rezultatele acestui studiu ne amintesc pur și simplu că, în ansamblu, utilizarea social media tinde să fie asociată cu o izolare socială crescută și nu scăderea izolării sociale. ”

DR. Brian A. Primack

Aflați cum singurătatea și izolarea socială sunt legate de mortalitatea timpurie.

 • Sănătate mintală
 • Sănătate publică
 • Psihologie/Psihiatrie

băuturile de sodă pot face copiii mai agresivi și mai distrași

băuturile răcoritoare pot determina copiii mici să devină agresivi și să dezvolte probleme de atenție, potrivit unui studiu publicat în Journal of Pediatrics.

Cercetători de la Mailman School of Public Health de la Universitatea Columbia, Universitatea din Vermont și Harvard School of Public Health, au studiat în jur de 3.000 de copii cu vârsta 5.

Toți copiii au fost înscriși în familiile fragile și studiul de bunăstare a copilului pentru copii – Un studiu de cohortă care urmează mame și copii din 20 de orașe mari din SUA.

Cercetătorii au cerut mamelor copiilor să raporteze consumul de băuturi răcoritoare al copilului lor. Comportamentul copilului lor în cele 2 luni anterioare studiului a fost raportat printr -o „listă de verificare a comportamentului copilului”.

puțin peste 40% dintre copii au consumat minimum o porție de băuturi răcoritoare pe zi, în timp ce 4% au consumat patru sau mai multe băuturi răcoritoare pe zi.

Rezultatele studiului au descoperit că orice nivel de consum de băuturi răcoritoare a fost legat de niveluri mai mari de comportament agresiv, precum și mai multă atenție și probleme de retragere.

în comparație cu copiii care nu au consumat băuturi răcoritoare, cei care au avut patru sau mai multe băuturi răcoritoare pe zi au fost peste două ori mai multe șanse să:

 • Distribuie bunurile altor persoane
 • Atacă fizic pe alții, iar
 • Intră în lupte.

Dr. Shakira Suglia, profesor asistent de epidemiologie la Școala de Sănătate Publică, Mailman, Spune: „Am constatat că scorul de comportament agresiv al copilului a crescut odată cu fiecare creștere a porții de băuturi răcoritoare pe zi.”

Autorii studiului spun că au existat o mulțime de cercetări cu privire la efectele băuturilor răcoritoare la adulți.

News Medical a raportat astăzi un studiu din 2007 care a sugerat să bea mai mult de o băutură răcoritoare pe zi a fost legată de boli de inimă.

Un studiu din acest an de la Imperial College London din Marea Britanie a găsit o legătură între a bea o cutie de sodă pe zi și un risc mai mare de diabet.

Dar cercetătorii actuali spun că relația dintre băuturile răcoritoare și comportamentul copilului nu a fost evaluată îndeaproape până acum.

Ei remarcă faptul că, deși studiul lor nu a putut identifica exact de ce băuturile răcoritoare pot provoca aceste comportamente la copii, ei recomandă că limitarea sau eliminarea consumului de băuturi răcoritoare a unui copil ar putea combate această problemă.

În ciuda acestei cercetări, nu este o presă proastă pentru băuturile răcoritoare. Un studiu recent realizat de Universitatea din Washington a descoperit că o substanță în zahărul caramelizat și COLA a avut unele efecte la șoareci împotriva distrofiei musculare Duchenne.

 • Nutrition/Diet
 • Pediatrie/Sănătate pentru copii

Taxa de sodă este „cea mai bună opțiune” pentru reducerea obezității copilăriei

Un nou studiu publicat în American Journal of Preventive Medicine Evaluează care ar fi impactul de peste 20 de ani pentru o interdicție de impozitare sau publicitate a zahărului -Băuturi cunoscute, în comparație cu alte strategii de reducere a obezității la adolescenți, cum ar fi creșterea exercițiului fizic.

În 2009-10, aproximativ 1 din 3 tineri americani cu vârste cuprinse între 2 și 19 ani au fost supraponderali sau obezi, iar 17% au fost obezi. Studiile au observat că adolescenții obezi tind să rămână obezi ca adulți, astfel încât dezvoltarea strategiilor de abordare a obezității în copilărie este esențială.

din ce în ce mai mult, statele adoptă legi și instrumente de reglementare pentru a stimula activitatea fizică și alimentația sănătoasă. Cu toate acestea, politicile federale sunt mai eficiente pentru a ajunge la populații mai mari.

Cercetătorii au selectat trei dintr -o propunere de 26 de politici federale de evaluare. Acestea au fost:

 • Programe de activitate fizică după școală
 • A 1 ¢ per uncie accize pe băuturi îndulcite cu zahăr
 • O interdicție a copilului- Publicitate de televiziune rapidă direcționată.

Pentru fiecare dintre aceste politici, cercetătorii au revizuit literatura disponibilă publicată între 2000 și 2012. Modele de microsimulare-Analizând o populație simulată în vârstă de școală după 20 de ani de politică Implementare – au fost apoi create pentru a estima impactul pentru fiecare politică asupra dietei, activității fizice și indicele de masă corporală (IMC).

Toate cele trei politici ar reduce prevalența obezității copilăriei

Analizând rezultatele lor, cercetătorii au descoperit că, în simulări, toate cele trei politici au fost eficiente la reducerea prevalenței obezității copilăriei.

Modelele au sugerat, de asemenea, că aceste strategii ar fi deosebit de eficiente la reducerea obezității copilăriei în populațiile negre și hispanice, care au rate mai mari de obezitate decât alte grupuri rasiale/etnice.

Simulările arată că programele de activitate după școală ar reduce obezitatea cel mai mult în rândul copiilor cu vârste cuprinse între 6-12 ani (cu 1,8%), interdicția de publicitate ar reduce obezitatea cel mai puțin (cu 0,9%), iar impozitul La băuturile zaharoase ar reduce obezitatea cel mai mult la adolescenții cu vârste cuprinse între 13 și 28 de ani (cu 2,4%).

Investigatorul principal Alyson Kristensen, MPH, al Parteneriatului pentru Prevenire, Washington, DC, spune că, deși rezultatele arată că toate politicile ar reduce obezitatea, impozitul 1 ¢ este cea mai bună opțiune.